Monday, June 7, 2010

Torte zali

Nevojiten:


300 gr keksa të bluar


250 gr margarin


100 gr sheqer


300 gr kokos


300 gr arra të bluara


100 gr qokollad për zierje


6 paketa puding vanile


3 paketa vanilin sheqer


1.5 liter tomel


Pregaditja:


1.Një litër e gjysë tomël i zien pudingat e vanilës me 100 gr sheqer, mbasi të ftohet ja shton një

margarin dhe e ndan në tri enë në të njejtën masë.(1)- ena e parë: puding vanile e pregaditur

me 300 gr keksa të bluara dhe 1 vanilin sheqer. (2)-ena e dytë: puding vanile e pregaditur me

300 gr kokos dhe 1 vanilin sheqer. (3)-ena e tretë: puding vanile e pregaditur me 300 gr arra të

bluara dhe 1 vanilin sheqer.

2.Në kallupin e tortës e rendit prej enës parë ,të dytë,të tretë dhe e ndon në frigorifer për një

orë që të shtrengohet. Dhe në fund e dekoron me shllag.

No comments:

Post a Comment